Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummakaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod kardemummakaka, som är saftig pga att det är gräddfil i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser Stöt kardemummakärnorna i en mortel väl och blanda med det i mjölblandningen. Hacka samman mjölblandningen och smöret till en grynig massa.Tillsätt gräddfilen och blanda igen. Häll ner smeten i en bröad form med avtagbar botten ca 21cm i diameter. Strö på kanel och pärlsocker Ställ i mitten av ugnen 175grader i 35min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.