Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummakaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jätte god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en rund, slät form ca 2 liter. Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker några minuter. Tillsätt mjölet, bakpulvret, de grovt stötta kardemummakärnorna, mjölken och matfettet. Häll smeten i formen. Strö över pärlsocker och sötmandel. Grädda kakan mitt i ugnen ca 1 tim Stjälp upp och vänd den.
  2. Ugnstemp 175 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ellwe33 14 november 2009

    Häll gärna in 1 dl russin i smeten!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.