Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummamarinerad päronsallad med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt oljan få smak av vanilj och marinera sedan päronen i den innan de serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda oljan med urskrapad vanilj och nykrossade kardemummakärnor och låt den stå och ta smak över natten.
  2. Kärna ur päronen, skär dem i bitar och lägg dem att dra i vaniljoljan en längre eller kortare stund.
  3. Ta upp päronbitarna ur oljan, blanda dem med osten som smulats grovt.
  4. Lägg upp och servera päronsalladen på en bädd av vackra salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.