Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummamuffins

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12-16 portioner
Skriv ut

Enkla och goda muffins. Muffinsen får en lyxig krämig smak av grädden, men blir goda med mjölk också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i mjöl, bakpulver, kardemumma och mjölk. Rör försiktigt ner margarinet.
  2. Grädda i 175°C, 12-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Samur 22 december 2011

    Spännande muffinsrecept! Ska bli kul att se vad testpanelen säger. Gjorde dubbelsats och la tlll 2,5 tsk kanel för det är ju jul : ) Tänkte göra topping av Philladelfiaost och florsocker och sedan göra hjärtmall i papper så att jag kan strö kanel på muffinsarna och få kanelhjärtan på : D

  • julisten 16 mars 2013

    Jag gjorde en dubbelsats och fick 16 jättegoda muffins. Ska prova med grädde stället för mjölk nästa gång.

  • julisten 16 mars 2013

    Jag gjorde en dubbelsats och fick 16 jättegoda muffins. Ska prova med grädde stället för mjölk nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.