Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummatryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mumsigt godis för chokladälskare:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka grädden med den stötta kardemumman o kanelen. Låt stå och småputtra i ca 15 minuter. Sila bort kryddorna och tillsätt citronskal och chokladbitar i grädden. Ställ kallt för att stelna. Forma kulor av tryffelsmeten. Rulla dem i kakao och förvara kallt.
  2. Går utmärkt att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.