Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummayoghurt med rårörda skogsbär och maränger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Efterrätter skall vara ljuvliga, vackra och gärna lite nyttiga. Varsågod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt med florsocker och kardemumma, ställ kallt.
  2. Blanda bären med råsocker och citronskal. Låt stå ca 30 minuter i rumstemperatur.
  3. Grovhacka maränger och nötter.
  4. Fördela yoghurten på tallrikar och lägg på bären. Garnera med maränger, pistagenötter och myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.