Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk fiskpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En otroligt läcker och smakrik fiskpudding med vildrisblandning. 450 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i vatten med salt i en kastrull ca 15 minuter under lock. Tina fisken om djupfryst används, skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken, skölj och strimla sellerin. Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten.
  2. Blanda tomatkrosset med ägg och kryddor i en skål. Tillsätt ris, fisk och grönsaker och blanda väl. Häll blandningen i en lätt smord ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen i 200 grader ca 45 minuter.
  3. Servera den karibiska fiskpuddingen med en blandad grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.