Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk fisksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Mina barn älskar denna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Frys laxen i minst 48 timmar och tina den (för att undvika risk med parasiter). Skala räkorna och skär laxen i centimeterstora bitar. Dela chilin på längden och skrapa bort innervägg och frön. Skiva chili och salladslök tunt och blanda ner i limesaften tillsammans med det rivna skalet.
  2. Slå över laxen, salta och marinera i minst 15 minuter. Ringla olivolja över, skär melon, avokado, mango och tomater i centimeterstora bitar och blanda försiktigt med räkor och lax. Servera salladen överströdd med koriander i dry martini-glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.