Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk kebab

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kebab på karibiskt vis :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök i stekpannan och lägg sedan i köttbitarna. Krydda. Bryn köttet lätt och häll i kokosmjölken och limeskal + saft. Sänk värmen. Under tiden kan du göra salladen.
  2. Riv sallat och morötter och lägg i en skål. dela tomaterna och gurkan i små bitar och blanda i salladen tillsammans med majsen och melonen. Smula sedan osten i salladen. Kolla nu köttet. Har kokosmjölken dunstat sätter du pannan på eftervärme, annars låt vara och vänta till all kokosmjölk är borta. Nu kan du göra den kalla såsen.
  3. Blanda ihop ingredienserna och smaka av.
  4. Lägg upp sallad, kött och en klick sås i liba bröd och servera tillsammans med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.