Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Karibisk kycklingfilé gryta behöver man säga mer mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lökarna. Hetta upp oljan i stekpannan. Fräs lök och curry i cirka 5 minuter tills löken blivit mjuk. Skär filéerma i 1 cm tjocka skivor och låt dem bli genomstekta i pannan, cirka 10 minuter. Tillsätt buljong, kokosmjölk och kryddor. Koka upp och låt sedan sjuda ca 20 minuter tills såsen har tjocknat. Koka riset enligt instruktionerna men tillsätt inget salt. Lägg upp riset på ett serveringsfat och lägg upp grytan ovanpå. Strö över gräslöken.
  2. Tips! Har man ingen kokosmjölk kan man koka upp en halv dl kokosflingor i 3,5 dl vatten. Låt dra i 15 minuter och sila vätskan.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Monitzzz 19 januari 2008

    Supergott! Kommer jag laga många gånger.

  • lena1j 10 oktober 2009

    hej jag gillade detta jättemycket, ni som inte provat gör det starkt och gott

  • mulle640 22 januari 2010

    Det här var supergott. Den här rätten kommer jag att laga många många gånger =)

  • Pita2 28 januari 2010

    Jättejättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.