Karibisk kycklingfilé gryta behöver man säga mer mums
Instruktioner
- Skala och hacka lökarna. Hetta upp oljan i stekpannan. Fräs lök och curry i cirka 5 minuter tills löken blivit mjuk. Skär filéerma i 1 cm tjocka skivor och låt dem bli genomstekta i pannan, cirka 10 minuter. Tillsätt buljong, kokosmjölk och kryddor. Koka upp och låt sedan sjuda ca 20 minuter tills såsen har tjocknat. Koka riset enligt instruktionerna men tillsätt inget salt. Lägg upp riset på ett serveringsfat och lägg upp grytan ovanpå. Strö över gräslöken.
- Tips!
Har man ingen kokosmjölk kan man koka upp en halv dl kokosflingor i 3,5 dl vatten. Låt dra i 15 minuter och sila vätskan.
Publicerat den
14 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott! Kommer jag laga många gånger.
hej jag gillade detta jättemycket, ni som inte provat gör det starkt och gott
Det här var supergott. Den här rätten kommer jag att laga många många gånger =)
Jättejättegott!