Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Min absoluta favoriträtt! Såsen är gudomligt god och mangon bidrar till en fräsch känsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär ansad purjolök och paprika i strimlor. Fräs dem hastigt i 1 Smula ner buljongtärningen i vatten i en kastrull och tillsätt soya, sambal oelek, mango chutney och creme fraiche. Låt såsen sjuda ca 10 min
  2. 2. Skär kycklingfiléerna i hälften. Salta och peppra. Bryn den i en stekpanna med 1 msk smör i 2-3 min per sida. Lägg på ett lock och stek färdigt i ca 8 min.
  3. 3. Halvera mangon utmed kärnan, ta bort skalet och skär fruktköttet i bitar. Lägg ner purjon och paprikan i stekpannan med kycklingen och häll över såsen. Låt koka upp.
  4. Ha i mangon strax före servering.
  5. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 2 mars 2009

    En utsökt måltid!! Tackar och rekommenderar er andra att prova!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.