- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Nu när det är sommar och grilldags behöver man inte åka utomlands för att kunna njuta av Söderhavets matkultur.
Det är enkelt att laga själv.
Instruktioner
- Blanda ihop marinaden och lägg i en plastpåse tillsammans med köttet.
Låt stå i kylen i minst 2 timmar innan de träs på blötlagda spett tillsammans med röd paprika, svamp, körsbärstomat eller vad du föredrar själv.
- Skölj riset väl och låt det rinna av. Lägg det i en tjockbottnad kastrull och koka upp med vatten.
Sänk värmen till ettan och låt stå i 15 minuter.
Tillsätt kokosmjölk och vatten. Låt det stå och sjunka in i tio minuter.
Tillsätt lime och persilja och rör om.
- Rör ihop creme fraiche och mango chutney.
- Smaklig måltid :)
Publicerat den
19 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar