Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins bacon pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb rätt både till fest och vardags

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Klipp eller skär baconet i bitar, fräs dom knapriga. Lägg dom på papper, låt rinna av.
  2. Skölj ruccolan, lägg den sedan på tallriken tillsammans med klyftade körsbärs tomater.
  3. Värm ostsåsen.
  4. Lägg sedan på bacon,pasta och ostsås. Toppa med parmesan och svart peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna-Malin 12 januari 2012

    Denna rätt gör vi jätteofta på fredagar. Vi brukar lägga upp portioner på djupa pastatallrikar. Först ruccolan, mest ute i kanterna, sedan pastan, lägger de halverade coctailtomaterna snyggt runt om, häller ostsåsen över pastan, strör på lite svartpeppar, strör över bacon och avslutar med parmesanost. Är kanongott och ser även mycket smaskigt ut! Vill man ha mer smak på ostsåsen kan man lägga i 50 g parmesanost under uppvärmningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.