Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins Hallonpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kanongod och enkel paj. Går att variera frukt efter smak och tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Täck botten av en ugnsfast form med bären. Blanda Mjöl, Socker och Bakpulver i en bunke. Rör ner ägget i mjölblandningen. Smeten ska vara ganska torr. Fördela smeten jämnt över bären. Smält smöret och häll över pajen. Grädda i mitten av ugnen i 30 min.
  2. Servera ljummen med glass eller grädde.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ulus 26 augusti 2011

    Så super god och enkel att göra

  • Irene_Roos 26 januari 2016

    Jättegod paj! Den kommer jag göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.