Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins Lingonkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Relativ snabblagad och så god sen

Ingredienser

Instruktioner

  1. sätt ugnen på 225 C
  2. Blanda alla ingredienser i en matberedare. tryck ut degen i en mindre ugnsform .
  3. fyllningen . smält smöret blanda i socker o vaniljsocker samt havregrynen . Skall bara röras i det smälta smöret .
  4. Fördela Lingonsylt efter eget tycke över degbottnen därefter strö ut fyllningen jämt fördelat över sylten . gräddas i mitten av ugnen . Låt stå o svalna därefter skäres i bitar. Smaskigt med en klick grädde annars bara som dom är Förvara i kylskåpet,då dom håller en bra struktur

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Hundkonditorn 4 april 2008

    Åååå... Denna kaka är en av min favoriter. Mumsfillibabba!

  • soren_norr 8 september 2013

    Jättegooooooooooood kaka

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.