Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins Lövbiff

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar till Ris! Jätte populär rätt hemma hos mig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1) Strimmla lövbiffen och lika Purjolöken
  2. 2) Börja Woka Lövbiffen, när den är klar så har du i Pujolöken och svamp ( man kan blanda)
  3. 3) Smula i buljong tärningen och häll sedan i Vattenet Låt det puttra en minut och rör om!
  4. 4) Sänk graderna lite innan man blandar i Cream Fraichen och senapen ( brukar ta en stark senap och Chili Cream Fraiche)
  5. Låt puttra i ca 15 minuter!
  6. Låt det smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.