Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karl Johanrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade detta recept på www.vinsprit.se när jag forskade efter något gott att äta till Penfolds Koonunga Hill Chardonnay (nr 6463) från Australien för 79 kr, en riktig vit höjdare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en kastrull och fräs svamp, lök och vitlök i smöret. Tillsätt sedan riset. Rör om ordentligt och tillsätt vinet, låt koka upp. Häll därefter på buljong, lite i taget, och låt allt koka in. Blanda till sist i parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
  2. Tips Servera med lite hyvlad parmesan, nystekt Karl Johan och svartpeppar. Är du riktigt hungrig kompletterar du med grillad kyckling- eller kalvfilé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.