Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karolines rutor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

God kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingrediensena till smeten, platta ut halva degen på en ugnsplåt. Blanda ingredienserna till fyllningen och bred över degen. Smula på resten av degen. Grädda i 200-225 grader tills kakan fått fin färg, ca 25-30 minuter. Man kan också använda konserverade aprikoser eller päron, randa med kesellakrämen. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Madden 17 september 2008

    Hej sparar lite recept från dig;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.