Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karréspett med avokadosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Flera godsaker på tallriken lyfter fläskkarrén till nya höjder. Inte minst den goda karibiska salsan. 557 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bönsallad: Häll av och skölj bönorna. Skala och skär morötterna i mindre bitar. Skölj och skiva rädisorna. Skala och skiva rödlöken. Blanda allt i en skål med ruccolan. Rör ihop vinäger, olja, salt och peppar. Häll dressingen över bönsalladen.
  2. Skär köttet i mindre bitar. Trä dem på spett, salta och peppra. Blanda allt till glazen. Grilla köttet runt om ca 10 minuter. Pensla på glazen mot slutet av grillningen.
  3. Avokadosalsa: Skala, kärna ur och skär avokadorna i mindre bitar. Skölj och strimla salladslöken tunt. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Blanda allt i en skål med limejuice, kokos, olja, salt och peppar.
  4. Servera köttet med bönsalladen och avokadosalsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.