Flera godsaker på tallriken lyfter fläskkarrén till nya höjder. Inte minst den goda karibiska salsan.
557 kalorier per portion
Instruktioner
- Bönsallad:
Häll av och skölj bönorna. Skala och skär morötterna i mindre bitar. Skölj och skiva rädisorna. Skala och skiva rödlöken.
Blanda allt i en skål med ruccolan.
Rör ihop vinäger, olja, salt och peppar. Häll dressingen över bönsalladen.
- Skär köttet i mindre bitar. Trä dem på spett, salta och peppra.
Blanda allt till glazen.
Grilla köttet runt om ca 10 minuter. Pensla på glazen mot slutet av grillningen.
- Avokadosalsa:
Skala, kärna ur och skär avokadorna i mindre bitar. Skölj och strimla salladslöken tunt. Skölj, kärna ur och finhacka chilin.
Blanda allt i en skål med limejuice, kokos, olja, salt och peppar.
- Servera köttet med bönsalladen och avokadosalsan.
Publicerat den
7 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar