Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karsbadersnäcka med nougatfyllning

(1 kommentar)  
Skriv ut

Underbara och annorlunda bullar att överraska med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken till fingervarmt (37 grader). Lös upp jästen i mjölken. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig och elastisk deg. Jäs övertäckt med plast i ca 25 minuter.
  2. Kavla ut degen ca 30x70 cm. Blanda mandelmassa med nougat till en klumpfri massa i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en smidig smet.
  3. Stryk ut fyllningen och rulla ihop. Skär upp ca 3 cm stora bullar.
  4. Sätt av på plåt och jäs under plast i ca 40 minuter. Stryk bullarna med ägg och strö hyvlad mandel på.
  5. Baka i 210 grader i ca 12 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fact 5 januari 2014

    Vilken mjölk???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.