Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kåsebergasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen och torskfilén i bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta, ca 3 minuter.
  2. Tillsätt 6 dl vatten, smulad fiskbuljongtärning, tomatpuré, grädde, vitt vin och smulad timjan. Låt allt koka upp och sedan sjuda i 7 minuter. Lägg i torsken och sjud i 2 minuter.
  3. Lägg sedan i laxen och sjud ytterligare någon minut. Smaksätt med salt och kajennpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.