Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kashmirkyckling i cashewnötssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, gott, och t.o.m. hälsosamt, allt på en gång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i kuber, cirka 3x3 cm.
  2. Mixa alla de övriga ingredienserna, utom kokosmjölken, till en slät, tjock kryddpasta.
  3. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs kycklingen tillsammans med kryddpastan. Tillsätt sedan kokosmjölken och låt puttra på medelvärme cirka 15 minuter.
  4. Servera gärna med råris och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.