Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler Bombay

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min syster bjöd på det här för några år sen och sen dess så har jag gjort det många gånger. Jag vet inte varifrån receptet kommer (annat än från min systers anteckningar), men jag tror att det tillhör det Indiska köket från början. Det är inte ett smalt recept, men det är smaskigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär kasslern i små bitar. Skala bananerna och skär i skivor. Om du använder färsk ananas, skala den och skiva tunt. Dela sedan skivorna i mindre bitar. Om du använder konserverad ananas, häll bort spadet och dela ananasen som ovan.
  2. Vispa grädden så den blir trögflytande. Bland ner ca 2 teskedar curry. Pröva dig fram. Grädden ska smaka av curryn, men inte vara för stark. Varva kassler med ananas och banan i en ugnsäker form. Häll över grädden och grädda i ca 30-40 minuter.
  3. Serveras med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Farlini 15 juni 2008

    Mycket gott !! Väldigt lätt att göra!! Tack för det receptet =0)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.