Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler Bombay

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Supergod gratäng med bl.a. ananas, mandarin, banan och curry. Jordnötterna vid sidan om är ett stort plus. Perfekt att bjuda sina gäster på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader i 25 minuter (Höj gärna till 225 grader de sista 5 min)
  2. Skiva kasslern ganska tunn. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva bananen. Låt ananasen och mandarinerna rinna av. Skär ananasen i bitar. Lägg kasslerskivorna i en stor ugnssäker form varvat med purjolökstrimlorna. Fördela frukt och paprika över kasslern. Blanda grädde, curry och chilisås. Häll det över kasslern och strö på den rivna osten. Gratinera till fin färg i ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • epi 5 januari 2008

    Det här var ju jätte gott! Underbart för magen och för ögat. Såg så fint ut med alla färger. Det kommer vara på matbordet flera gånger tyckte alla i familjen. Gjorde ett litet byte tog cocos mjölk i stället för grädden. Tack för ett nytt recept!

  • Nilsaa 9 januari 2008

    Det här var jättegott utan att vara dyrt. Vi kommer både att bjuda på den här rätten och själva tillaga den fler gånger!

  • Osten1 18 juli 2009

    Jättegod. Kommer att laga den fler gånger. Ändrade lite genom att lägga i osaltade cashewnötter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.