Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler & Broccoligratäng

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mycket god och lättlagad rätt. Kan serveras med pasta eller potatis, vilket man helst föredrar. En skivad tomat eller rivna morötter är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kasslern i skivor, lägg omlott i en gratängform. Tina broccolin lite, strö ut över kasslern. Salta lite. Blanda ihop crème fraiche, grädde och ost i en skål. Salta och krydda med citronpeppar och paprikapulver. Häll ut blandningen över kasslern och broccolin. Gratinera i ugn 225 grader i ca 25 min. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • Bicke 12 mars 2010

    Låter smarrigt, men går det inte lika bra med färsk broccoli?

  • daisy910 25 mars 2010

    Absolut fungerar det med färsk broccoli, men man kanske får dra av lite på tiden för "gräddningen" då

  • lenasj65 19 augusti 2010

    Gjorde denna enkla gratäng idag som blev mycket uppskattad av alla! Tack för receptet!

  • sannado 8 september 2010

    Supermumsigt, tusen tack:-)

  • annamariasmat 11 oktober 2010

    Detta ska lagas i veckan, låter jättegott!

  • crzyxik 18 december 2010

    Detta är en en våra favoriter när det gäller kassler.. så tack för receptet :)

  • kajsavarg64 22 april 2011

    gott och enkelt.

  • Embia 24 oktober 2011

    väldigt gott :)

  • dag6 26 mars 2013

    Jättegott, Kommer att göra det flera gånger Tack för reseptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.