Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- & champinjonpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gottigottgott ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman ingredenserna till pajdegen, gärna i en matberader. Klä en pajform med degen, och ställ den i kylskåpet ca 20 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Nagga botten, och förgrädda skalet i ca 10 minuter, mitt i ugnen.
  2. Strimla kasslern och skiva svampen. Ansa och srimla purjolök och paprika.Fräs alltsammans i smör, och lägg det i pajskalet. Vispa samman ägg, mjölk, creme fraiche och kryddor. Häll över det i pajskalet. Strö över ost och grädda ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saab88 16 november 2011

    Tackar för ett fantastiskt paj recept. Pajen vatt verkligen supergod, den ska helt klart göras fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.