Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler gratäng med svampsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tunna skivor. Bryn den i lite smör och lägg skivorna i en ungsäker form. Gör en shampinjonstuvning. Häll stuvningen över kasslern. Lägg ananas skivorna över stuvningen och strö osten uppepå. Sätt ugnen på 200 grader och låt gratinera tills osten har fått fin färg.
  2. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miramamman 29 september 2009

    mm, det här ska vi prova i kväll, men det blir en svampstuvning med sandsopp som vi plockade igår. återkommer med bild och kommentar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.