Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med äppelbulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad rätt med vardagskassler. Harissa finns i de flesta butiker men kan ersättas med sambal oelek. 485 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren i vatten och buljong 10 minuter, häll i durkslag, ringla över oljan. Skala och finhacka rödlöken. Kärna ur och tärna äpplena. Finhacka persiljan. Blanda allt med bulguren. Salta och peppra, pressa över lime.
  2. Blanda yoghurt och harissa. Skiva kasslern tunt och stek ca 1 minut per sida i en het, torr panna. Servera med bulgur och harissayoghurt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bondbruden 16 mars 2010

    Den här rätten är så snabblagad och så god att den har blivit en av mina favoriter! Prova!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.