Skär kassler i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Peppra lätt. Flytta efterhand över skivorna till en annan stekpanna. Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans med äppleklyftor, juice, dragon och vitlök. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter.
Jag hade ingen äppeljuice, men äpplena gjorde bra ifrån sig ändå.
Enkelt och gott!
sune4322 juli 2009
Mycket bra recept. Det är kul med en lite annorlunda variant.
Det bästa är att det är snabbt, billigt och jättegott.
markoolio20 januari 2012
Jag ska nog pröva detta konstiga recept i helgen:) Jag tycker det är roligt att blanda frukt i maten så jag hoppas att detta blir riktigt gott:) Jag återkommer!
Jag hade ingen äppeljuice, men äpplena gjorde bra ifrån sig ändå. Enkelt och gott!
Mycket bra recept. Det är kul med en lite annorlunda variant. Det bästa är att det är snabbt, billigt och jättegott.
Jag ska nog pröva detta konstiga recept i helgen:) Jag tycker det är roligt att blanda frukt i maten så jag hoppas att detta blir riktigt gott:) Jag återkommer!