Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med afrikansk couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lagad rätt som är mycket god en varm sommardag! Couscoussalladen är god att äta både kall och varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen och tillaga couscous enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär melon och gurka i bitar och blanda ner dem i couscousen.
  3. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek den i stekpanna (det går också bra att äta den kall, som den är).
  4. Servera kasslern med couscous och keso med smak av ananas/passion.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.