Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananas al a Gustav

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3-5 portioner
Skriv ut

Jag är inte ett fan av kassler och tycker inte det är någon spännande god mat. Men just denna som min 17 åriga lillebror ställde sig och gjorde i ordning var verkligen fantastisk god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Välj först ut en fin form att lägga ner kasslern i. Börja då med att skiva upp kassler i normaltjocka bitar. Inte för tjock eller för tunn.
  2. Lägg ner dem i formen tillsammans med smöret (så de inte fastnar). Lägg först kassler och sen ananas varvat.
  3. Gör i ordning såsen. Blanda ner creme fraichen och cantadoun - vilken smak du vill - och rör ihop tillsammans. Tillsätt svartpeppar och rör om yttligare.
  4. Bre sen såsen över kasslern och låt täcka. Har du lite ananasjuice över så späd ut den ner bland kasslern. Det ger en söt smak. Peppra lite ovanpå och in i mitten av ugnen. Du tar ut den då du själv tror att det är klart. Mellan 30-45 min i 175 grader.
  5. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • StinaO 25 augusti 2009

    Detta var ett lätt och gott recept! Inget tjorv eller krångel! Perfekt middagsmat då tiden är knapp! Kram!

  • anila 6 april 2010

    Detta ska provas ikväll :)

  • anila 20 april 2010

    Detta va jättegott :) Jag valde att steka kasslerskivorna först och sen använde jag krossad ananas, för det hade jag hemma. Men verkligen enkelt och supergott! Tack för det!

  • sarao77 8 februari 2011

    låter jätte gott återkommer med en kommentar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.