Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med annans och tomatröra

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jag tog vad jag hade och det blev det här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungnen på 200 C. Koka riset enligt förpackningen. Blanda annanskross, tomatkross och mjölk i en kastrull och värm, salta och peppra. Häll därefter ner det färdigkokta riset i en ugnsfast form (smöra vid behov). Lägg på kasslerskivorna. Häll därefter annanas och tomat blandningen över kasslern. Peta mellan skivorna så att vätskan kommer ner lite. Smula över mögelosten. Sätt in i ungnen ca 15 minuter så allt blir varmt och osten smält.
  2. Servera med riven vitkål.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Heisjo 7 oktober 2009

    Såå underbar vardagsmiddag, Passade hela familjen! Ädelosten gör det där lilla extra:-)

  • abe1 15 januari 2010

    Inte särskilt gott. Röran skar sig ....

  • charlotteskogh 18 januari 2011

    Vi hade skilda åsikter om denna rätt. Jag tänker inte lägga riset i botten nästa gång eftersom jag tyckte det blev så stabbigt. Men prova det en gång till ska jag.

  • Tokloke 5 januari 2012

    Blir det stabbigt kan man byta ut rissorten. Men glöm aldrig att skölja riset väl innann det tillagas! Man kan oxå tilsätta mer vätska....... exempel grädde/mjölk? eller äppeljuice? (ej provat det sistnämnda själv men gillar att prova nytt)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.