Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med cantadouost

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att fräsa lök och paprika i margarin, lägg åt sidan. Skär kasslern i skivor, skär tomaten i skivor. Lägg i en ugnsfast form.
  2. Lägg kassler och tomat omlott, 1 tomatskiva mellan varje kasslerskiva. Lägg lök och paprikan på sidan i formen. Blanda osten och grädden. Häll över kasslern.
  3. OBS!! Såsen ska vara ganska tjock.
  4. Gratinera i ugnen ca 15 minuter i 250 grader. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • anluk 8 april 2008

    Låter jättegott, men hittar ingen ädelost i ingredienserna.........

  • Libra 11 april 2008

    MUMS !!!!! Har ätit detta otaliga ggr och fått sååå mycket beröm..... å det är jag som är lillasystern...=))

  • bjuranna 7 augusti 2014

    Gott! Smaken var över förväntan! Visste inte vart salt och peppar skulle men gissade på såsen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.