Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med champinjonstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En rätt som enkelt kan göras till många, om man ökar på broccoli, kassler och stuvning. Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och lägg den tillsammans med broccolin i en smord ugnssäker form. Vispa grädden och blanda den med champinjonstuvningen. Bred den över kasslern och strö över riven ost. Gratinera rätten ca 15-20 min Servera kokt potatis och grönsallad till.
  2. (Jag gör egen champinjonstuvning istället för att köpa färdig.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.