Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med chilisâs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och lätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern och lägg i en ungssäker form. Skiva paprikan och lägg en paprikaskiva mellan varje kasslerskiva. Skiva och fräs champinjonerna och strö över eller lägg vid sidan om kasslern.
  2. Vispa grädden löst och tillsätt chilisâs, cayennepeppar och chilipeppar efter smak. Häll över kasslern och värm i ugnen under ca 20 minuter.
  3. Servera ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.