Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med rödlökschutney på grovbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med chutneyn. Bryn lök, äpple och morot i olivolja och tillsätt vatten, honung, salt och peppar. Koka ihop under några minuter. Smaka av med balsamvinäger.
  2. Rör ner de soltorkade tomaterna.
  3. Fördela sallad på varje brödskiva. Lägg två–tre skivor kassler ovanpå och därefter chutney.
  4. Garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.