Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med sparris och grönpeppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En god variant på kassler i sparris med smak av lite grönpeppar.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kasslerskivor och spar stekskyn och lägg över i en gryta/traktörpanna eller ungsfast form. Blanda ner grädden,vattnet eller buljongen med sparrisen och spadet, kryddorna och låt puttra i ca 30 minuter och ta i osten mot slutet. Jättegott och lätt och potatis passar utmärkt till detta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 11 januari 2010

    Herre god vilken smarrig maträtt kommer absolute att göra om den tack för receptet klart en 5 från mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.