Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med svamp och ananas

 
  • Serverar: 1-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern i mellantjocka skivor. Lägg kasslern på en smord plåt och lägg ananas och svamp kasslern.
  2. Lägg några skiver ost över rätten. Ta örtkrydda och krydda över. In med den i ugnen på 175 grader och låt den stå där till osten får färg.
  3. Under tiden kokar du makaronerna i saltat vatten.
  4. Om man vill ha extra svamp så stek champinjoner i en stekpanna och ha till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.