Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och champinjonsås till pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och snabb pastasås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek svamp och kassler i en stekpanna tills all vätska är borta. Ställ åt sidan.
  2. Häll créme fraiche, fond och dill i en traktörpanna och koka ihop ca 2-3 minuter. Häll ned kassler och champinjoner.
  3. Smaksätt med peppar, paprika, soja och socker tills du är nöjd med styrkan.
  4. Ställ åt sidan och koka pastan enl anvisningar på paketen. Koka gärna upp vatten i vattenkokaren först och koka pastan på samma platta du gjort såsen på för att spara energi :)
  5. Servera med valfria grönsaker :P

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CenturyJ 30 april 2013

    Kommer göras om många gånger här hemma, hela familjen åt och tyckte det var jättegott! Tack för receptet :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.