Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och paprikagryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt o gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern och paprikan. Finhacka löken.
  2. Fräs kassler och paprika i en stekpanna, när de fått lite färg så tillsätt löken. Koka även riset med salt i ungefär 8 dl vatten.
  3. När löken blivit genomskinlig så tillsätt grädden liksom salt och peppar. Låt puttra en liten stund och servera sedan med riset och ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 19 maj 2010

    En mycket god kasslerrätt. Det som blev över, blandade jag ihop och la i en form, strödde på riven ost och gratinerade. Tillsammans med knäckebröd blev det den perfekta kvällsmaten. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.