Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och rislåda

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God kasslerlåda som jag varmt rekommenderar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Skär under tiden kasslern i tärningar och strimla purjolöken.
  2. Blanda samman riset, kasslern och purjolöken i en ganska stor ungsform.
  3. Blanda grädden, majonnäsen och chilisåsen, häll det över det blandade riset. Riv till sist osten och strö ovanpå.
  4. Gräddas i mitten av ugnen i 225 grader ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • em_elie 24 juni 2008

    Jättebra recept! Det blev super gott, Tack

  • maggan123 31 juli 2009

    det va supergott och enkelt,kommer att göra den många gånger. MVH MAGGAN123

  • Tessius 23 januari 2010

    Detta bjöd jag på idag på min dotters kalas. Otroligt uppskattat av alla. Själv tyckte jag det var supersmarrigt och är glad att vi gjorde så mycket att vi kan äta av det i morgon också =)

  • dag6 6 augusti 2013

    Gott och enkelt att göra. Hadde ingen ost hemma, men det blev gott ändå Kommer att göra det flera gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.