Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och rislåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god bjudrätt till fest. Ett bra recept som går att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Skär kasslern i tärningar. Strimla purjolöken. Blanda samman.
  2. Blanda grädde, majonäs och chilisås och töm över.
  3. Riv osten och strö på. (Till hit kan du förbereda. Ställ kallt.)
  4. Gratinera 225ºC i 20 min (med varmt ris 15 min).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • silverpingla 19 oktober 2008

    SÅÅÅ GOTT!! Praktiskt att kunna koka extramycket ris dagen innan och använda gårdagens ris! Mums! Definitivt en favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.