Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och risröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och snabbt recept som inte kräver många ingredienser. Kryddorna är valfria. Man kan krydda med den favorit man har bara man kommer ihåg att kassler är rätt salt. Gurkmeja tog jag för att få lite färg!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och stek den mjuk tillsammans med kryddor. Häll på buljong och ris, även frysta ärtor. Låt koka i 20 min, eller så lång tid som riset behöver. Tärna kasslern och häll i när riset är klart. Om du har färska ärtor ha i dem tillsammans med kasslern. KLART!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.