Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och sparrisgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kasslerskivorna och lägg över i en ugnsfast form. Ha i mjölet i stekpannan efter sista stekningen och red såsen med grädden och häll över både sparris och sås över kasslern. Strö över riven ost och in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter (Salta ingenting det brukar bli lagom eftersom kasslern är salt i sig)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 9 maj 2009

    Hej det här måste jag prova lät gott mvh monica

  • monicadanell 15 maj 2009

    Hej idag har jag lagat kassler och sparrisgratäng vill bara säga kanon gott kommer att göra fl gånger tack för receptet anders ditt betyg är högsta mvh monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.