Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på broccolibädd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta recept fick jag för många år sedan alla som jag bjudit denna rätt har älskat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och gör mos av den. Ha även i lite persilja. Koka samtidigt kasslern ca: 30 minuter. Man behöver inte koka den men man får bort den fräna smaken på kasslern om man gör det.
  2. Koka broccolin 5-6 minuter, den ska vara halvhård.
  3. Gör såsen enligt förpackning.
  4. Smörj en ugnssäker form och lägg broccolin i botten, skiva kasslern och lägg upp den i en snygg rad i mitten på formen. Klicka potatismos runt kasslern så att den täcker broccolin ut till kanterna. Resten av moset ska sparas och hållas varm.
  5. Häll såsen över allting i formen och ställ in mitt i ugnen i ca: 20-30 minuter eller tills den fått en fin gyllenbrun färg.
  6. Garnera med skivad banan, servera med resten av moset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.