- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Detta recept fick jag för många år sedan alla som jag bjudit denna rätt har älskat den.
Instruktioner
- Koka potatisen och gör mos av den. Ha även i lite persilja. Koka samtidigt kasslern ca: 30 minuter. Man behöver inte koka den men man får bort den fräna smaken på kasslern om man gör det.
- Koka broccolin 5-6 minuter, den ska vara halvhård.
- Gör såsen enligt förpackning.
- Smörj en ugnssäker form och lägg broccolin i botten, skiva kasslern och lägg upp den i en snygg rad i mitten på formen. Klicka potatismos runt kasslern så att den täcker broccolin ut till kanterna.
Resten av moset ska sparas och hållas varm.
- Häll såsen över allting i formen och ställ in mitt i ugnen i ca: 20-30 minuter eller tills den fått en fin gyllenbrun färg.
- Garnera med skivad banan, servera med resten av moset.
Publicerat den
23 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar