Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på Donauvis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler toppad med paprika och tomatröra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och tärna paprikan. Tärna tomaterna. Skala och finhacka lök och vitlök.
  2. Fräs löksorterna mjuka och glansiga i lite matfett utan att de får färg. Tillsätt paprika och tomathack. Låt allt puttra samman ca 5-7 minuter utan lock. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bryn kasslerskivorna gyllene i lite matfett på båda sidorna. Fördela paprika och tomatröran ovanpå dem. Täck med ostskivor och lägg 1/2 cocktailtomat ovanpå.
  4. Lägg lock på stekpannan och låt osten smälta på svag värme ca 5 minuter.
  5. Tips! Blir ni många till middagen så går det lättare att eftersteka kasslern i ugnen. Gör på samma sätt men lägg kasslerskivorna i en eldfast form och gratinera dem i 200° varm ugn ca 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.