Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på en kvart

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken i ganska stora bitar. Hacka isbergsalladen i fina bitar.
  2. Stek löken i en stekpanna. Rör ner kassler, senap, sweet chilisås och matlagningsyoghurt. Låt allt bli varmt. Avsluta med att röra ner dill och isbergssallad. Servera kasslern med kokt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • flabban 28 augusti 2008

    Kalasgott. Jag bytte ut yoghurten mot grädde och det funkade bra. Gott med isbergssallad i grytan, det kommer jag att tillsätta i fler grytor.

  • Robjoo 20 mars 2010

    Hos oss var det tyvärr ingen höjdare...vart lite fel med dill i, men kommer att pröva andra rätter med sallad i... man kan ju inte tycka om allt...:-)

  • irri 21 februari 2012

    Detta receptet känner jag igen, det kommer ursprungligen från viktklubben och är bra "bantarmat".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.