Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler på potatisbädd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Uppskattat av barn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Gör potatisbädden först. Skala och skiva potatisen tunt. Strimla purjon. Varva potatis, purjo, salt, peppar och ost i ett smort ugnssäkert fat.
  3. Häll på mjölken. Sätt in fatet i mitten av ugnen ca: 25 minuter.
  4. Skär under tiden kasslern i tunna skivor. Blanda senap, persilja, dragon och matfett.
  5. Fördela fyllningen på hälften av kasslerskivorna och täck med resten. Lägg de dubbla skivorna på potatisbädden. Strö över dem rivna osten och sätt in fatet i ytterligare ca: 20 minuter.
  6. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.