Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler, spenat och grönmögelostgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Festlig och god gratäng som är mycket snabb och enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och krama ur spenaten och fräs den i smör. Lägg spenaten i en ugnsfast form. Skiva kasslern i knappt 1 cm tjocka skivor och lägg ovanpå spenaten. Vispa samman grädden, crème fraiche, sherry och buljong och koka upp. Rör ner grönmögelosten och smaksätt med sojan. När osten smält häll såsen över kasslern. Gratinera på 225 grader i 15-20 minuter. Garnera med persilja.
  2. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ec_jc 18 juni 2009

    detta är underbart gott! spara detta recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.