Fått receptet av min morbror som är en klippa på matlagning. Fräs i panna, gratinera i ugn. Omtyckt av många!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Väldigt gott och enkelt. Är inte överdrivet förtjust i varm kassler annars, men vi älskar curry. Medelbetyget blir en fyra (båda sönerna gav det p g a lite för mycket lök, av mig en solklar 5:a) Åt ris och broccoli till
Supergott och enkelt att laga.Rekommenderar denna rätt. Jag tog lite mindre vitlök och det smakade mums.
Jag utesluter champinjoner, hade paprikapulver och chili på också. Samt lite extra curry. Enkelt o gott.
Tack för ett jättegott recept. Vi har gjort din kassler till sjöss flera gånger nu och den blir bara godare för varje gång.Jag vill rekomendera den på det varmaste.
Jag har nog alldeles för mesigt currypulver (köpt på Lidl) fick ha nästan 1 msk, sen hade jag på extra ovan på osten innan gratinering.
Då jag gått in för LCHF är det bara att ta smör, vispgrädde och fet ost .. istället för ris eller potatis tar jag broccoli och/eller blomkål. Smaskens!
Jag missade meningen: "annars är allt helt OK i receptet.