Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler till sjöss

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Fått receptet av min morbror som är en klippa på matlagning. Fräs i panna, gratinera i ugn. Omtyckt av många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök o paprika i matfettet i en låg vid panna. Strö över curry, tillsätt champinjoner o kassler, låt fräsa en stund. Häll på grädden o låt puttra lite. Smaka av, salta. Täck med ost (riven) o gratinera i 250 gr C.
  2. Servera med ris eller kokt potatis o sallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • enAnnan 27 mars 2008

    Väldigt gott och enkelt. Är inte överdrivet förtjust i varm kassler annars, men vi älskar curry. Medelbetyget blir en fyra (båda sönerna gav det p g a lite för mycket lök, av mig en solklar 5:a) Åt ris och broccoli till

  • Okänd 17 maj 2008

    Supergott och enkelt att laga.Rekommenderar denna rätt. Jag tog lite mindre vitlök och det smakade mums.

  • The_mama97mia 28 mars 2009

    Jag utesluter champinjoner, hade paprikapulver och chili på också. Samt lite extra curry. Enkelt o gott.

  • matnytt 31 juli 2009

    Tack för ett jättegott recept. Vi har gjort din kassler till sjöss flera gånger nu och den blir bara godare för varje gång.Jag vill rekomendera den på det varmaste.

  • The_mama97mia 15 augusti 2010

    Jag har nog alldeles för mesigt currypulver (köpt på Lidl) fick ha nästan 1 msk, sen hade jag på extra ovan på osten innan gratinering.

  • Irene_DA 17 augusti 2011

    Då jag gått in för LCHF är det bara att ta smör, vispgrädde och fet ost .. istället för ris eller potatis tar jag broccoli och/eller blomkål. Smaskens!

  • Irene_DA 17 augusti 2011

    Jag missade meningen: "annars är allt helt OK i receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.